Acasa Revista Presei Revista presei, 23 feb: Mitsubishi ASX are cel mai toxic interior, spun americanii. Unde s-au dus banii pentru sosele si autostrazi

Revista presei, 23 feb: Mitsubishi ASX are cel mai toxic interior, spun americanii. Unde s-au dus banii pentru sosele si autostrazi

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Un studiu desfasurat anual in SUA a scos la iveala cele mai toxice interioare auto ale perioadei 2011-2012. Pe primul loc se afla Mitsubishi Outlander Sport, omologul american al lui ASX, in vreme ce la polul opus se situeaza Honda Civic, scrie Automarket.ro.

Americanii folosesc o masina noua in jur de sase ani, o perioada cu peste un sfert mai lunga decat inainte de recesiune, datorita economiei inca slabite si a cresterii „duratei de viata” a autovehiculelor, scrie capital.ro.

Ford Motor a majorat compensatiile anuale acordate membrilor consiliului de administratie cu 25%, iar stra-stranepotul fondatorului grupului, Edsel Ford II, a primit o crestere de 29%, pentru activitatea sa de director si consultant, transmite Bloomberg, informatie preluata de Ziarul Financiar.

In ciuda scaderii inregistrata de piata auto second hand din tara noastra, divizia auto rulate a Tiriac Auto a raportat o crestere de 80 de procente a solutiilor de finantare prin leasing, relateaza voom.ro.

Dorinel Umbrarescu si Nelu Iordache au incasat anul trecut circa 400 de milioane de euro de la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), adica aproape un sfert din banii pe care i-a cheltuit anul trecut institutia pentru sosele, inclusiv pentru autostrazi, informeaza MEDIAFAX.

Lasa un comentariu