Acasa Ford FOTO: Ford prezinta Tourneo Custom Concept, rival pentru Volkswagen T5 Multivan

FOTO: Ford prezinta Tourneo Custom Concept, rival pentru Volkswagen T5 Multivan

de Adrian Mitrea

Ford Tourneo Custom Concept (sursa - Ford)

Ford va expune la Salonul Auto de la Geneva (6-18 martie), in premiera mondiala, conceptul Tourneo Custom, care anunta designul noilor vehicule comerciale ale marcii si in special versiunea lui Transit pentru pasageri, care va rivaliza cu Volkswagen T5 Multivan. Ford spune ca noul sau vehicul are un post de condus mai ergonomic si materiale de calitate similara celei intalnite in automobile.

Ford Tourneo Custom Concept este pus in miscare de motorul turbo diesel de 2,2 litri montat si pe alte modele ale marcii. In cazul acestui nou vehicul, unitatea TDCi dezvolta 155 Cai Putere (CP).

click aici pentru galeria foto

Pe noile vehicule comerciale Ford, care vor debuta pe parcursul acestui an, vor fi disponibile trei versiuni de putere ale motorului 2.2 TDCi: 100 CP, 125 CP si 155 CP. Toate dispun de cutii de viteze manuale cu 6 trepte, cuplate la rotile din fata.

Aceste motorizari vor avea standard sistem Start & Stop, care opreste automat motorul atunci cand masina stationeaza.

Printre cele mai interesante sisteme de confort si securitate se numara camera video pentru marsarier, cu monitor integrat in oglinda retrovizoare centrala, dar si tehnologia care avertizeaza soferul la parasirea neintentionata a benzii de circulatie (Lane Departure Warning – LDW).

Ca si pana acum, vor fi disponibile variante cu ampatament scurt sau marit.

Lasa un comentariu