Acasa Revista Presei Revista presei, 17 feb: Dacia a ajuns la 8% din exporturile Romaniei. Ferrari California devine mai usor

Revista presei, 17 feb: Dacia a ajuns la 8% din exporturile Romaniei. Ferrari California devine mai usor

de Adrian Mitrea

Revista Presei

In acest moment, zeci de mii de Dacii care in Romania nu ar fi bune decat ca moneda de schimb in cadrul programului Rabla circula pe strazile din Argentina. In tara sud-americana, astfel de masini sunt mult mai scumpe decat la noi, fiind apreciate de localnici, relateaza money.ro.

Dacia a ajuns la 8% din exporturile Romaniei, titreaza Ziarul Financiar.

Cu voturile a peste 8500 de persoane, editia a sasea a concursului AUTOVOT s-a incheiat. Marele Castigator este Ford Focus. La categoria Bloggeri, castigatorul este Citroen DS4, in timp ce cititoarele Eva.ro au ales Audi Q3 drept cea mai tare masina lansata in 2011, relateaza Automarket.ro.

Ferrari a pregatit un upgrade tehnic pentru modelul California, care va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva, relateaza voom.ro.

Daca petrolistii nu au mai modificat preturile benzinei si motorinei de mai bine de o luna, nu acelasi lucru se poate spune despre gazul petrolier lichefiat (GPL). Pretul acestui carburant a crescut masiv in ultimele doua saptamani, potrivit capital.ro.

Lasa un comentariu