Acasa Revista Presei Revista presei, 23 ian: Ministerul Transporturilor grabeste lucrarile in infrastructura. MINI lanseaza noi editii speciale

Revista presei, 23 ian: Ministerul Transporturilor grabeste lucrarile in infrastructura. MINI lanseaza noi editii speciale

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Ministerul Transporturilor va propune Guvernului modificarea legislatiei privind infrastructura de transport, pentru a elimina problemele ridicate in prezent atat de Electrica, dar si de autoritatile centrale si locale in finalizarea proiectelor, a anuntat, sambata, ministrul de resort, Anca Boagiu, informeaza MEDIAFAX.

MINI a lansat doua editii speciale, botezate Baker Street si Bayswater, menite sa aduca un aer proaspat si exclusivist modelului popular, potrivit Automarket.ro.

Numarul de masini scoase la vanzare anul acesta va fi in crestere. Reducerea taxei de prima inmatriculare va determina romanii sa importe mai multe autoturisme din strainatate, ceea ce va conduce la o oferta bogata, considera Attila Okanyi, director general Autovit.ro, citat de wall-street.ro.

O cantitate de 138,109 milioane tone de marfuri au fost transportate pe drumurile din Romania in primele noua luni din 2011, din care 129,111 milioane tone au avut o destinatie nationala, 6,11 milioane tone internationala si 2,888 milioane tone marfuri au fost in tranzit, conform statisticilor publicate pe site-ul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, citate de capital.ro.

Politist filipinez dirijeaza circulatia pe ritmurile lui Michael Jackson, titreaza masini.ro.

Tratament cu crom pentru Abarth 695 Tributo Ferrari, scrie promotor.ro.

Lasa un comentariu