Acasa Revista Presei Revista presei, 19 ian: Masini electrica pliabila de la spanioli. Limuzina din Audi R8

Revista presei, 19 ian: Masini electrica pliabila de la spanioli. Limuzina din Audi R8

de Adrian Mitrea

Revista Presei

O masina electrica de mici dimensiuni, pliabila, numita Hiriko, va fi prezentata saptamana viitoare presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, si va circula din 2013 in mai multe orase europene. Pretul masinii este de 12.500 de euro, potrivit fin.ro.

Compania de management de flote auto LeasePlan Romania a inregistrat la finalul anului 2011 o cifra de afaceri de 30,9 milioane de euro, in crestere cu 21% fata de perioada similara a anului 2010. Pentru anul 2012, LeasePlan isi propune sa investeasca 30 milioane euro in achizitia de noi autovehicule. in 2011, valoarea portofoliului companiei a crescut fata de anul anterior cu 57%, ajungand la 57,7 milioane de euro, scrie capital.ro.

Compania Limo Broker, specializata in transformarea modelelor de serie in proiecte speciale de tip „stretch limo” anunta viitorul lor proiect care va avea la baza un Audi R8 V10, relateaza voom.ro.

Peugeot se retrage din programul competitional Le Mans, titreaza masini.ro.

Un studiu recent a aratat ca varsta medie a masinilor si camionetelor existente in prezent pe piata din SUA este de 10.8 ani. in 1995, varsta medie era de 8.4 ani, scrie Automarket.ro.

Lasa un comentariu