Acasa Renault Renault Twingo restilizat este disponibil in Romania la acelasi pret cu modelul pe care-l inlocuieste, de la 9.300 euro cu TVA

Renault Twingo restilizat este disponibil in Romania la acelasi pret cu modelul pe care-l inlocuieste, de la 9.300 euro cu TVA

de Adrian Mitrea

Renault Twingo Facelift (sursa - Renault)

Versiunea restilizata a celui mai mic model Renault, Twingo, este disponibila in Romania la acelasi pret cu varianta pe care o inlocuieste, pornind astfel de la 9.300 euro cu TVA, a anuntat Renault Romania. Twingo a primit in toamna lui 2011 noi faruri si stopuri, noi culori pentru caroserie si un interior mai vesel, mai colorat.

Cele doua noi culori pentru caroserie sunt Fuchsia si Bleu Bermudes. Niste colante (7 tipuri) pentru plafon sunt disponibile optional la un pret de 150 euro cu TVA. Tot optionale sunt si jantele din aliaj usor, negre, de 15 inch. Exista si sapte combinatii coloristice pentru a asorta carcasa oglinzilor retrovizoare cu extremitatea bandourilor de protectie laterala.

click aici pentru galeria foto

In echiparea standard a masinii intra ABS, airbag-uri frontale si laterale, aer conditionat, inchidere centralizata cu telecomanda, geamuri electrice fata, oglinzi retrovizoare cu reglaj electric, proiectoare de ceata, computer de bord si tempomat cu limitator de viteza.

Versiunea mai scumpa, Dinamique, costa 10.200 euro cu TVA.

Twingo este disponibil in Romania cu o singura motorizare, pe benzina, de 1,2 litri (75 Cai Putere). 0-100.ro a testat a doua generatie Twingo (fara facelift), versiunea Miss Sixty, in 2011. Poti revedea articolul complet aici sau doar varianta video mai jos.

Lasa un comentariu