Acasa Ford Ford recheama in Romania 162 de masini Fiesta pentru posibile probleme la sistemul de evacuare

Ford recheama in Romania 162 de masini Fiesta pentru posibile probleme la sistemul de evacuare

de Vlad Barza

Ford Fiesta (sursa - Ford)

Ford Romania recheama spre verificari un numar de 162 de masini Fiesta la care pot exista probleme cu un buson de obturare a sistemului de evacuare. Verificarea ar trebui sa dureze sub un sfert de ora. Printre marcile care au mai facut recall in Romania anul acesta se numara  Dacia, Renault, Mazda, Mercedes, Fiat, Chevrolet, Nissan, Opel, BMW, Mitsubishi si Honda.

La masinile incluse in actiunea de rechemare exista pericolul ca un buson montat in sistemul de evacuare sa se desfaca de tot in situatii rare, permitand patrunderea gazelor de esapament fierbinti in compartimentul motorului. Temperatura gazelor poate fi suficient de ridicata incat sa topeasca plasticul profilului ventilatorului de racire a motorului. In showrrom se va lucra sub un sfert de ora la masina.

Nu este primul recall Ford anul acesta.In ianuarie au fost rechemate 22 de masini Transit Connect fiindca acestea au iesit de pe linia de fabricatie fara o siguranta ce poate duce in final la defectarea filtrului de particule diesel

Printre marcile care au mai facut recall in Romania anul acesta se numara  Dacia, Renault, Mazda, Mercedes, Fiat, Chevrolet, Nissan, Opel, BMW, Mitsubishi si Honda.

Lasa un comentariu