Acasa Revista Presei Revista presei, 15 noi: Numitor comun pentru Delphi si Rosia Montana. Noul BMW Seria 1 si-a adjudecat premiul Volanul de Aur

Revista presei, 15 noi: Numitor comun pentru Delphi si Rosia Montana. Noul BMW Seria 1 si-a adjudecat premiul Volanul de Aur

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Miliardarul american John Paulson, care controleaza fondul Paulson&Co si se afla pe locul 39 în topul Forbes, cu o avere estimata la 16 mld. euro, se afla nu doar în spatele proiectului minier de la Rosia Montana, ci si la Delphi, producatorul american de componente care la începutul acestei luni a deschis o a patra fabrica în Romania, scrie Ziarul Financiar.

Noul site al companiei TVR promite o revenirea a marcii britanice sportive in lumea auto. TVR ofera in acest moment un serviciu de service de restaurare a modelelor marcii, scrie voom.ro.

Noul BMW Seria 1 a castigat premiul „Golden Steering Wheel”, titreaza masini.ro.

Suplimentarea taxelor pentru acordarea autorizatiei anuale de functionare a atelierelor auto va avea ca efect disponibilizarea a peste 15.000 de angajati si scumpirea semnificativa a politelor de asigurare auto (RCA si CASCO), sustine Asociatia Societatilor de Service Auto Independent (ASSAI), citata de money.ro.

Seful Volkswagen: Vom avea cu 10% mai multi salariati în 2012, titreaza Automarket.ro.

Lasa un comentariu