Acasa Chevrolet Seful General Motors Europa, Nick Reilly, se retrage, iar locul sau va fi preluat de directorul Opel, Karl-Friedrich Stracke

Seful General Motors Europa, Nick Reilly, se retrage, iar locul sau va fi preluat de directorul Opel, Karl-Friedrich Stracke

de Adrian Mitrea

Nick Reilly (sursa - GM)

Seful General Motors (GM) Europa, Nick Reilly, 61 de ani, se va retrage din activitate la inceputul anului viitor, iar postul sau va fi preluat de directorul general (CEO) al Opel, Karl-Friedrich Stracke, 55 de ani, a anuntat GM. Reilly este omul care a vrut ca GM sa cumpere uzina Automobile Craiova si care a declarat, pentru 0-100.ro, ca grupul auto american este in continuare interesat sa investeasca in Romania, intr-o uzina, pentru a creste capacitatea de productie a Chevrolet cand va fi nevoie.

Stracke va prelua functia de la 1 ianuarie 2012, iar Reilly va ramane in continuare in companie ca supraveghetor pana in martie, pentru a asigura o tranzitie lina. Ulterior Reilly se va retrage din activitate, dupa 37 de ani petrecuti alaturi de GM.

Stracke, 55 de ani, lucreaza de 32 de ani pentru General Motors si inainte sa fie numit sef al Opel, la 1 aprilie 2011, a fost seful ingineriei globale de vehicul (timp de un an si jumatate).

Karl-Friedrich Stracke (sursa - Opel)

Lasa un comentariu