Acasa Volkswagen Volkswagen Tiguan primeste pachetul R-Line

Volkswagen Tiguan primeste pachetul R-Line

de Radu Preda

Volkswagen Tiguan R-Line (sursa - VW)

Volkswagen Tiguan, unul dintre cele mai vandute SUV-uri din Romania si Germania, a primit pachetul estetic R-Line, ce aduce modificari atat exteriorului, cat si interiorului masinii. Tiguan R-Line afiseaza un design mai sportiv, menit sa sublinieze performantele pe asfalt ale SUV-ului.

La exterior, schimbarile facute de Volkswagen R GmbH sunt barele de protectie sculptate in stilul R si vopsite in culoarea caroseriei, pragurile laterale cu insertii de crom mat si un eleron discret R-Line. Alte elemente ale pachetului R-Line la exterior sunt un difuzor de aer in spate, negru,  manerele portierelor din aluminiu cu logo-ul R-Line si un alt logo-ul specific pe grila radiatorului. In plus, pachetul exterior ofera jante din aliaj de 19 inch tip „Mallory” in culoarea cu pneuri 255/40. Pachetul exterior costa 2.460 euro.

Pachetul exterior R-Line poate fi combinat cu gama de culori „Candy white”, „Reflex silver metallic”, „Deep Black pearl effect”, „Night blue metallic” si „Pepper grey metallic”.

La interior, Tiguan R-Line vine cu scaune sport fata, cu sustinere laterala mai buna, o tapiterie noua si tetiere cu logo R-Line, plus volan multifunctional cu accente din aluminiu si emblema R-Line. Plafonul este negru, iar pedalele sunt din otel inoxidabil. Pretul pentru pachetul interior este de 840 euro. Tapiteria din piele Viena de culoare negru Titan, disponibila optional costa inca 2.120 de euro.

Elemente R-Line sunt disponibile si individual, astfel ca si fara pachetul interior sau exterior orice Tiguan poate fi comandat cu un spoiler spate R-Design (150 euro) si/sau un plafon negru Titan (180 euro), ca optiuni separate.

Volkswagen Tiguan R-Line (sursa - VW)

2 comentarii

Gabriel 11 noiembrie 2020 - 20:07

Salutare !
Am un Tiguan 2009 și doresc sa îl echipez R-line.
La ce preț ar duce modificarea ?

Reply
Adrian Mitrea 12 noiembrie 2020 - 08:14

Ar duce la un preț prea mare vs. cât mai valorează mașina ta în prezent.
De asemenea, acesta este un site de știri (informații), nu un atelier de modificări auto.

Reply

Lasa un comentariu