Acasa Revista Presei Revista presei, 10 oct: Dealerii auto asteapta vanzari cu 10% mai mici. Mihai Marinescu viseaza sa reprezinte Romania in F1

Revista presei, 10 oct: Dealerii auto asteapta vanzari cu 10% mai mici. Mihai Marinescu viseaza sa reprezinte Romania in F1

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Un exemplar in editie limitata al lui Mercedes-Benz 300 SL Gullwing a fost descoperit intr-un garaj, dupa ce a fost abandonat in urma cu mai bine de patru decenii, relateazaAutomarket.ro.

Profitul net inregistrat anul trecut de reprezentanta locala a producatorului german de componente electronice pentru industria auto Marquardt a ajuns la 36,9 mil. lei (8,8 mil. euro), de 3,5 ori mai mult decat nivelul realizat in 2009, arata datele financiare publicate de companie. Totodata Marquardt Schaltsysteme a ajuns anul trecut la un business de 417,6 mil. lei (99,4 mil. euro), in crestere cu 60% fata de rezultatele obtinute in exercitiul financiar anterior, informeaza Ziarul Financiar.

Dealerii auto estimeaza ca piata autoturismelor va incheia anul cu vanzari de pana la 10% mai mici comparativ cu 2010, in special pe fondul lipsei de finantare, nivel sub volumul prognozat de firmele din sector la inceputul anului, potrivit MEDIAFAX.

Pana si bulgarii ne-au luat fata. Sunt de sase ori mai eficienti in absorbtia de fonduri europene pentru autostrazi, titreaza capital.ro.

Mihai Marinescu viseaza sa reprezinte Romania in Formula 1, scrie voom.ro.

Lasa un comentariu