Acasa Fiat Fiat recheama in Romania peste 1.500 de vehicule Ducato pentru posibile probleme la sistemul de sustinere a rotii de rezerva

Fiat recheama in Romania peste 1.500 de vehicule Ducato pentru posibile probleme la sistemul de sustinere a rotii de rezerva

de Vlad Barza

Fiat Ducato (sursa - Fiat)

Fiat recheama, prin intermediul importatorului AutoItalia, peste 1.500 de utilitare Ducato la care ar putea aparea defectiuni la mecanismul de sustinere a rotii de rezerva. Soferii sunt chemati in service unde operatiunea reparatorie ar trebui sa dureze sub 40 de minute. Fiat a mai facut in 2010 o rechemare pentru 7.000 de utilitare Ducato la care puteau aparea probleme la un furtun cu gaze.

In cazul anumitor autovehicule Fiat N.Ducato, din cauza unei posibile ridicari incomplete a rotii de rezerva, ar putea sa apara defectarea mecanismului de retinere, cu consecinta directa imposibilitatea utilizarii in scopul in care a fost creat. Sunt afectate 1.536 de masini, iar la service se inlocuieste kit-ul de sustinere a rotii de rezerva, durata operatiunii fiind de 40 de minute.

Fiat a mai facut in 2010 o rechemare pentru 7.000 de utilitare Ducato la care puteau aparea probleme la un furtun cu gaze.

Printre marcile care au facut rechemari anul acesta se numara Honda, Renault, Chevrolet, Mitsubishi, Opel, BMW si Toyota.

Lasa un comentariu