Acasa Audi VIDEO: Volkswagen up!, Skoda MissionL si Audi A2, dezvaluite in avanpremiera la Frankfurt printr-un eveniment incendiar

VIDEO: Volkswagen up!, Skoda MissionL si Audi A2, dezvaluite in avanpremiera la Frankfurt printr-un eveniment incendiar

de Adrian Mitrea

Public Volkswagen Night - Driving Diversity (sursa - 0-100.ro)

Grupul Volkswagen si ale sale opt marci de automobile au dezvaluit cateva dintre principalele lor noutati intr-un eveniment spectaculos tinut cu o zi inainte ca Salonul Auto de la Frankfurt (13-25 septembrie) sa-si deschida portile. Volkswagen up!, Skoda MissionL, Audi A2, Seat IBL, Lamborghini Gallardo LP 570-4 Super Trofeo Stradale, noul Porsche 911, noul Bentley Continental GTC, Audi RS5 si Bugatti L’Or Blanc au debutat in fata a circa 2.500 de oameni la Frankfurt. 0-100.ro prezinta un scurt clip de la fata locului cu aceste noutati din Grupul Volkswagen, cu cateva ore inainte ca ele sa apara pe scena evenimentului auto din Germania.

Volkswagen isi anunta intrarea in WRC cu Polo, masina care a refuzat sa porneasca atunci cand a trebuit sa paraseasca scena, starnind multe rasete zgomotoase in sala. Puteti vedea momentul in clipul de mai jos. Si noul Porsche 911 pare sa fi avut mici probleme la iesirea din cusca de sticla.

Pe parcursul acestei zile de marti, 13 septembrie, pe 0-100.ro veti putea citi informatii complete despre toate aceste noi modele si concepte, insotite de galerii foto.

Corespondenta de la Salonul Auto de la Frankfurt. Poti citi aici toate stirile asociate acestui eveniment sau accesand rubrica Frankfurt 2011 special creata in capul sitului.

Lasa un comentariu