Acasa Dacia Noua generatie Logan ar putea fi prezentata in toamna lui 2012 la salonul auto de la Paris

Noua generatie Logan ar putea fi prezentata in toamna lui 2012 la salonul auto de la Paris

de Vlad Barza

Sigla Dacia (sursa - 0-100.ro)

Noua generatie Logan va fi prezentata in toamna lui 2012 la salonul auto de la Paris, urmand sa fie in showroom-uri pana la finalul anului viitor, scrie publicatia franceza Caradisiac. Masina va fi cu 15 cm mai lunga decat actualul Logan, iar pretul de pornire va fi cu circa 200 de euro mai mare, adauga publicatia franceza.

Caradisiac scrie ca noul Logn va avea probabil 4,4 metri lungime, fata de circa 4,25 m in prezent, ceea ce va face ca masina sa fie mai apropiata de clasa C, decat de clasa B. Motorizarile cele mai mari vor ramane cunoscutele 105 CP benzina si 110 CP diesel, iar Logan 2 va „imprumuta” trenul de rulare al Renault Fluence.

Publicatia mai scrie ca e de asteptat ca pretul a fie asemanator cu cel de la Logan-ul din prezent, iar in Hexagon se vor adauga poate cel mult 200 de euro, lucru de inteles daca ne gandim ca masina va fi mai spatioasa.

Caradisiac lanseaza o ipoteza interesanta, dar discutabila: noul Logan ar putea veni cu doua berline: una in trei volume si una in doua volume dedicata Europei de Vest unde nu sunt cautate atat de mult masinile cu portbagaj foarte mare. Sandero este o berlina in doua volume, insa are circa 4 metri lungime. Francezii lasa de inteles ca noua berlina in doua volume va avea circa 4,4 metri, la fel ca noul Logan.

Ramane de vazut ce e adevarat si ce nu din cele scrise de Caradisiac, e de asteptat ca pana la salonul de la Paris sa fie pezentat, in primvara viitoare la Geneva, monovolumul Dacia care va fi fabricat la uzina pe care Renault o deschide in Maroc.

Lasa un comentariu