Acasa Revista Presei Revista presei, 30 iulie: 10 lei sa ajungi la mare. Schumacher revine in Formula 1. Masini in leasing distruse de proprietari pentru banii de asigurare

Revista presei, 30 iulie: 10 lei sa ajungi la mare. Schumacher revine in Formula 1. Masini in leasing distruse de proprietari pentru banii de asigurare

de Adrian Niculescu

Revista Presei

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) va introduce de luni, 3 august, o taxă pentru utilizarea podului peste Dunăre Feteşti-Cernavodă. Toţi cei care vor să ajungă la mare vor trebui să plătească o taxă pentru utilizarea podului peste Dunăre Feteşti-Cernavodă, conform unui comunicat al CNADNR, scrie capital.ro.


Peugeot Citroen, cel mai mare producător auto francez, a anunţat pierderi de 962 mil. euro în S1, pe fondul scăderii producţiei, scrie Bloomberg. În S1 2008, com¬pania a raportat un profit de 733 mil. euro. Pierderile arată “condiţiile dure de pe pieţele europene”, spune directorul exe¬cutiv, Philippe Varin, care a explicat faptul că noile modele lan¬sate nu au putut compensa pierderile din pieţe, potrivit Business Standard.

Ferrari a anuntat miercuri ca Michael Schumacher va reveni in Formula 1 pentru a-l inlocui pe Felipe Massa in Marele Premiu al Europei din 23 august, relateaza automarket.ro.

Maşinile se lovesc de capete de pod, refugii de tramvai, garduri. Omul simte nevoia să transforme în lichidităţi maşina, şi cui să o vândă, dacă nu asiguratorilor?”, se plâng asiguratorii, scrie gandul.info.

Lasa un comentariu