Acasa Revista Presei Revista presei, 19 iul: Ford a inceput sa fabrice noul Focus si in Rusia. Preturile carburantilor cresc in Bulgaria

Revista presei, 19 iul: Ford a inceput sa fabrice noul Focus si in Rusia. Preturile carburantilor cresc in Bulgaria

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Lamborghini a actionat in judecata proprietarii unui restaurant, unei galerii comerciale si unui showroom auto pentru furt intelectual, dupa ce acestia au copiat logo-ul constructorului italian, scrie Automarket.ro.

Preturile carburantilor au crescut in Bulgaria la un nivel record, provocand temeri privind declansarea unui val de scumpiri la alte produse, transmite Novinite, informatie preluata de MEDIAFAX.

In prezent, reteaua nationala de autostrazi se ridica la numai 313,5 km, ceea ce ne pozitioneaza printre ultimele locuri in Europa. Proiectele aflate in derulare plus cele pentru care au fost semnate contractele in lunile mai-iunie ne majoreaza reteaua autostrazilor la 845 km, care ar trebui sa fie gata in cinci ani, asa cum a declarat, pentru Capital, ministrul transporturilor, Anca Boagiu.

Companiile „ferite” de criza din farma sau IT cumpara flote de Audi, BMW sau Mercedes, titreaza Ziarul Financiar.

Ford a demarat productia noului Focus in Rusia, unde a fabricat 400.000 unitati din 1999 pana in prezent, relateaza garajul.ro.

Lasa un comentariu