Acasa Revista Presei Revista presei, 14 iul: di Caprio e primul client de Fisker Karma. Autostrada suspendata se muta pe sub Herastrau

Revista presei, 14 iul: di Caprio e primul client de Fisker Karma. Autostrada suspendata se muta pe sub Herastrau

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Exista deja trei variante in dezbatere publica iar pana la finalul anului va trebui aleasa cea mai buna pentru bucuresteni. Subiectul este insa unul controversat, mai ales ca vorbim despre diferente mari de cost. Cert este ca Primaria Capitalei tinde spre cea mai scumpa si complicata optiune care include un tunel lung de 2 km pe sub parcul Herastrau si costa peste un miliard si jumatate de euro, informeaza MEDIAFAX.

De la inceperea productiei de serie din anul 1980, Bosch a fabricat exact 111.111.111 de airbag-uri, relateaza capital.ro.

Primul exemplar de serie Fisker Karma va fi livrat la sfarsitul acestei luni actorului Leonardo di Caprio. Starul american este un ecologist convins, fiind si prima vedeta care in urma cu 9 ani a condus un automobil hibrid, o Toyota Prius din prima generatie. Al Gore si Colin Powell sunt si ei pe lista de asteptare pentru supercarul de 100.000 de dolari, scrie garajul.ro.

Singer, constructorul american de vehicule care utilizeaza designul primei generatii de Porsche 911, a semnat un contract cu Cosworth pentru furnizarea de motoare boxer racite cu aer, relateaza Automarket.ro.

BMW creaza modelele New Performance Edition pentru a celebra sponsorizarea Jocurilor Olimpice Londra 2012, scrie masini.ro.

Sir Stirling Moss a cumparat un Aston Cygnet, potrivit promotor.ro.

Lasa un comentariu