Acasa Revista Presei Revista presei, 13 iul: Dacia creste in Bulgaria. Opel Ampera intra in flota Europcar

Revista presei, 13 iul: Dacia creste in Bulgaria. Opel Ampera intra in flota Europcar

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Vanzarile de masini noi in Bulgaria au crescut semnificativ in primul semestru din 2011, fata de perioda similara din 2010, a anuntat vineri Asociatia Producatorilor Auto din Bulgaria, transmite Novinite, informatie preluata de Financiarul.ro.

Forza Rossa a epuizat cota de Ferrari alocata pentru acest an si are comenzi pentru 2012, scrie Ziarul Financiar.

Un Porsche 911 Turbo Cabriolet PDK realizat din piese LEGO. Pana aici nimic spectaculos. Dar un model din LEGO care are propulsor, cutie PDK, sistem de franare cu discuri, directie cu acelasi raport de demultiplicare, aceiasi repartitie a maselor cu versiunea reala. O jucarie realizata din 3.500 piese, relateaza promotor.ro.

Cel mai avansat tehnologic model al celor de la Opel va putea fi inchiriat incepand cu aceasta toamna de germani, olandezi si belgieni. Aria va fi extinsa in 2012, informeaza Automarket.ro.

Tunerul german Kelleners Sport s-a apucat de modificat un BMW seria 1 M Coupé, iar rezultatul pe care l-a obtinut a primit numele de cod KS1-S. Primul lucru asupra caruia s-au concentrat cei de la Kelleners Sport a fost modificarea unitatii centrale a motorului (ECU), pentru a-i creste puterea. Asa s-a intamplat, iar BMW M1 KS1-S are aproximativ 410 CP, relateaza TopGear.ro.

Lasa un comentariu