Acasa Industrie TRW construieste o noua fabrica de servodirectii electrice in Polonia

TRW construieste o noua fabrica de servodirectii electrice in Polonia

de Adrian Mitrea

Testare servodirectie TRW (sursa - TRW)

Producatorul de componente auto TRW, care are circa 2.500 de angajati in Romania in cinci amplasamente, a demarat in Polonia constructia unei noi fabrici de sisteme de directie servoasistate electric pentru a face fata cererii din partea mai multor producatori auto, a anuntat compania americana.

Noua cladire va avea 9.000 de metri patrati si va incepe sa produca in in primul trimestru din 2012. In prima faza vor fi angajati 250 de oameni.

TRW are 6.000 de angajati in Polonia si inca cinci uzine in Czestochowa (2 fabrici), Gliwice, Pruszkow si Czechowice-Dziedzice. Noua fabrica de servodirectii electrice va fi amplasata in Bielsko Biala, in apropiere de uzina din Czechowice-Dziedzice.

Compania estimeaza ca pana in 2015 circa 80% dintre noile modele de masini vor fi echipate cu servodirectii electrice.

TRW Automotive este prezent in 26 de tari si are 60.000 de angajati. Compania produce, printre altele, sisteme de asistenta a soferului, sisteme de franare si directie, suspensii, centuri de siguranta si airbag-uri, electronice si componente pentru motoare.

Grupul a inceput operatiunile in Romania in anul 2004 si are in prezent peste 2.500 de angajati in cinci locatii: Timisoara, Oravita, Lupeni, Resita, Deta.

Fabrica din Timisoara produce volane si module de airbag si numara peste 1.700 angajati. Produsele sunt livrate catre producatori auto de calibru mondial, cum ar fi Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen, Porsche, Fiat, Renault si altii.

Lasa un comentariu