Acasa Citroen VIDEO, FOTO: Lansare cu surprize pentru Citroen DS4 – filiala locala a marcii franceze are un nou director general, Marc Guedin

VIDEO, FOTO: Lansare cu surprize pentru Citroen DS4 – filiala locala a marcii franceze are un nou director general, Marc Guedin

de Adrian Mitrea

Marc Guedin (sursa - 0-100.ro)

Citroen DS4, al doilea model din familia de automobile cu aspiratii premium a marcii, Distinctive Spirit (DS), a fost lansat in Romania la preturi cu TVA cuprinse intre 18.890 si 27.890 euro. Dupa circa trei ani petrecuti in tara in functia de director general al Citroen Romania, Didier Gerard i-a cedat locul lui Marc Guedin, cel care a condus filialele din Polonia, Cehia si Belgia ale brandului francez.

Poti descarca de aici CV-ul noului sef al Citroen Romania, care ocupa acesta functie din mai.

Tipic pentru lansarile Citroen din ultimii ani, DS4 si-a facut debutul oficial in Romania intr-o atmosfera high-life, cu 350 de invitati, printre care numeroase vedete locale: Laura Cosoi, Dana Rogoz, Razvan Simion si Dani Otil, Melania Medeleanu, Florin Groza si Mihai Sturzu de la HiQ, Andreea Patrascu si Cabral, care este si primul client al unui Citroen DS4.

click aici pentru galeria foto

Seara s-a incheiat cu un ospat pe cinste in Club White, locul in care a fost lansata masina, si cu un spectacol cu flacari marca Flame OZ.

Poti descarca de aici un document cu informatii complete despre Citroen DS4. In acest sfarsit de saptamana, 2-3 iulie, dealerii Citroen din tara tin evenimente de tip porti deschise special pentru acest model.

Flame OZ (sursa - 0-100.ro)

Lasa un comentariu