Acasa Chevrolet Unul dintre cei mai importanti dealeri Opel si Chevrolet din tara, Gold&Platin, a intrat in insolventa

Unul dintre cei mai importanti dealeri Opel si Chevrolet din tara, Gold&Platin, a intrat in insolventa

de Adrian Mitrea

Logo Gold&Platin (sursa - gold-platin.ro)

Unul dintre cei mai importanti dealeri Opel si Chevrolet din tara, Gold&Platin, a intrat in insolventa. Reprezentantele celor doi constructori auto in Romania evita raspunsuri clare, dar admit ca exista probleme. Chevrolet isi indruma clientii catre alti dealeri ai marcii, iar Opel acorda in continuare asistenta dealerului cu probleme, in asa fel incat clientii sa nu resimta prea tare efectele situatiei delicate in care se afla Gold&Platin.

Patru firme din grupul Gold&Platin au intrat in insolventa, la cererea proprie (Gold&Platin, Gold&Platin Automotive, Gold&Platin Autocenter si Gold&Platin Bucovina), dar cereri similare au fost depuse si de Banca Transilvania, scrie antitepari.ro.

Informatia a fost confirmata si de Opel Southeast Europe LLC, reprezentanta marcii germane Opel in Romania, precum si de Chevrolet Central and Eastern Europe LLC, reprezenta marcii americane Chevrolet pe plan local.

„Gold&Platin Automotive a solicitat procedura de insolventa cu scopul de a-si proteja angajatii si creditorii, dar si pe clientii marcilor reprezentate, carora le datoreaza servicii fara disfunctionalitati. Reprezentanta Opel in Romania acorda in continuare asistenta Gold&Platin Automotive in privinta marcii Opel, urmarind ca si pana acum beneficiul clientilor marcii”, au raspuns oficialii reprezentantei Opel pe plan local la intrebarile transmise de 0-100.ro pe marginea subiectului.

Chevrolet isi indruma clientii catre alti dealeri.

„Clientii sunt redirectionati catre cei mai apropiati distribuitori Chevrolet din zona. Chevolet Romania cauta in continuare solutii pentru a acoperi cat mai bine cerintele clientilor din zonele respective”, este raspunsul reprezentantei Chevrolet.

Istoric vorbind, grupul de firme Gold&Platin a luat fiinta in 1993, avand ca obiect de activitate vanzarea en gros si en detail a produselor alimentare. Intrarea in piata auto, ca importator direct Opel si Chevrolet, s-a produs in anul 2001, cand a fost deschis si un atelier de service auto si o sectie de tinichigerie.

Compania Gold&Platin SRL este firma mama din care s-a dezvoltat intreg grupul de firme.

Firma Gold&Platin Automotive este membra a grupului mama din iunie 2006 si activeaza/activa in Bacau.

Gold&Platin Autocenter a fost dealerul din Bucuresti, care a activat din 2007 si pana la sfarsitul anului 2010-inceputul lui 2011.

Cea de-a patra firma care a intrat in insolventa, Gold&Platin Bucovina este membra a Grupului din iulie 2005.

comenteaza si pe gmclub

Lasa un comentariu