Acasa Evenimente Doua evenimente cu masini clasice in acest sfarsit de saptamana: Interbalkanic Classic Rally si Bucharest Classic Car Show

Doua evenimente cu masini clasice in acest sfarsit de saptamana: Interbalkanic Classic Rally si Bucharest Classic Car Show

de Adrian Mitrea

Bucharest Classic Car Show din 2010 (sursa - 0-100.ro)

Seria de evenimente cu masini clasice, inceputa cu Rallye Bucuresti Istoric si continuata cu Concursul de Eleganta de la Sinaia, continua si in sfarsitul de saptamana 10-12 iunie cu doua evenimente, o competitie – Interbalkanic Classic Rally – si o expozitie – Bucharest Classic Car Show.

Raliul are loc pe traseul Bucuresti-Brasov-Sibiu-Bucuresti si este organizat MROE Motor Rally Organization Events Grecia si Retromobil Club Romania (RCR). Startul s-a dat azi, 10 iunie, ora 10:30, din fata World Trade Center (WTC) Bucuresti – Hotel Pullman. Finalul primei zile este planificat pentru ora 19:30, la Hotel Ramada din Sibiu. Competitia se va sfarsi la WTC, duminica, 12 iunie.

Expozitia se tine in acelasi amplasament si a inceput de joi, 9 iunie, insa organizatorii asteapta sambata si duminica cel mai mare numar de vizitatori. Intrarea este libera.

Poti vedea cum a fost la editia de anul trecut a Bucharest Classic Car Show aici.

Lasa un comentariu