Acasa Revista Presei Revista presei, 2 iun: Investitie Rombat de 9 mil. euro la Copsa Mica. Soferii de Audi, mai sexi decat cei de BMW

Revista presei, 2 iun: Investitie Rombat de 9 mil. euro la Copsa Mica. Soferii de Audi, mai sexi decat cei de BMW

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Soferul unui Aston Martin One-77 a fost surprins pe o autostrada din Franta in timp ce rula cu o viteza de 200 km/h pe o sectiune limitata la 130 km/h. Acesta a fost retinut timp de mai multe ore si a primit o amenda de 750 de euro, informeaza Automarket.ro.

Fiat a oprit miercuri vanzarile de automobile sub brandul Chrysler in Europa, acestea urmand sa fie comercializate sub marca Lancia, in vederea reducerii pierderilor din Europa si diminuarii costurilor cu 1,5 miliarde de euro pana in 2014, relateaza Bloomberg, informatie preluata de MEDIAFAX.

Rombat a investit 9 milioane de euro in extinderea capacitatii de reciclare a bateriilor de la Copsa Mica, titreaza Ziarul Financiar.

O companie de asigurari din Anglia a realizat un studiu mai putin obisnuit, din care a rezultat ca soferii si soferitele de masini Audi sunt cei (si cele) mai sexy. Iata despre ce este vorba, scrie promotor.ro.

Automobile Dacia impreuna cu Primaria si Consiliul Local Mioveni le-au daruit copiilor din oras o gradinita de ziua lor, relateaza voom.ro.

Vanzarile de autoturisme marca Renault au scazut in mai, in Franta, cu 37%, la 6.467 vehicule, comparativ cu perioada similara din 2010, ca urmare a incheierii programului „Rabla”, a anuntat miercuri Comitetul constructorilor francezi de automobile (CCFA), transmite Reuters, informatie preluata de capital.ro.

Lasa un comentariu