Acasa Industrie SAS Grup a inceput productia de sisteme GPS in Romania

SAS Grup a inceput productia de sisteme GPS in Romania

de Radu Preda

SAS Grup (sursa - alarma.ro)

SAS Grup, companie romaneasca specializata in furnizarea de sisteme profesionale pentru localizarea si monitorizarea vehiculelor prin GPS, a inceput productia de echipamente in Romania. Chiar daca software-ul era produs in tara, componenta hardware provenea din import pana acum, a anuntat compania.

Solutia SAS Fleet Pro, pentru managementul flotelor auto, este acum integral fabricata in Romania. Echipamentele au un pret de pornire de sub 100 euro plus TVA, cu montaj inclus.

„Software-ul a fost intotdeauna produs de catre SAS Grup, dar componenta hardware (echipamentul GPS) provenea din import, asa incat, desi am identificat in timp numeroase variante de imbunatatire, nu aveam cum sa le implementam pe cele care tineau de echipament. In prezent, inclusiv design-ul ne apartine, asa incat avem un echipament nou, cu cel mai perfectionat sistem anti-furt de pe plan mondial – anti-furt si anti-frauda al bunului supravegheat- fiind aproape imposibil ca dispozitivul sa fie sabotat”, a declarat directorul general al SAS Grup, Adrian Dinu, intr-un comunicat de presa.

In prezent, procesorul principal este importat din Franta. Designul, componentele secundare si asamblarea este realizata in Romania, de catre o firma din Iasi, care produce echipamentele.

SAS Grup furnizeaza trei categorii de solutii de monitorizare prin GPS,  SAS Fleet Pro (pentru managementul flotelor auto), SASLocator (pentru monitorizarea autoturismelor), SASTracker (pentru supravegherea persoanelor care au asupra lor echipamentul, a animalelor de companie, bicicletelor, ATV-urilor, precum si a diferitelor bunuri).

SAS Grup are 700 de clienti companii si 11.000 de echipamente montate pe autovehicule.

Potrivit directorului companiei, noile echipamente SAS sunt imposibil de vandalizat, au semnale GPS si GSM care pot trimite pozitia vehiculului aflat in parcari subterane, subsoluri.

In 2010, cea mai mare crestere in vanzarea solutiilor de monitorizare a flotelor prin GPS s-a inregistrat pe segmentul companiilor multinationale.

SAS Grup, companie infiintata in 2002, proiecteaza, produce si implementeaza sisteme de supraveghere si monitorizare a vehiculelor si persoanelor prin GPS. In parteneriat cu firma Wizrom Software, SAS Grup a dezvoltat un sistem integrat de routare si raportare a abaterilor fata de traseele planificate/precalculate ale unei flote auto.

Lasa un comentariu