Acasa Industrie Omul de afaceri Adrian Prodanel isi adauga a cincea marca premium in portofoliu, MINI

Omul de afaceri Adrian Prodanel isi adauga a cincea marca premium in portofoliu, MINI

de Adrian Mitrea

Adrian Prodanel (sursa - 0-100.ro)

Omul de afaceri Adrian Prodanel, care, prin companiile sale comercializeaza si repara masini ale marcilor BMW, Jaguar, Land Rover si Range Rover, va incepe operatiuni si pentru marca britanica MINI incepand cu 1 iulie, in urma unei investitii de cateva sute de mii de euro, a declarat Prodanel pentru 0-100.ro.

„Showroom-ul MINI va fi amplasat in Pitesti, in aceeasi locatie cu showroom-ul BMW, dar dupa cele mai noi standarde ale brandului, asa cum showroom-ul Jaguar, Land Rover si Range Rover din Pitesti este primul din Romania care respecta standardele actuale ale corporatiei, a spus omul de afaceri, dupa evenimentul de lansare a Range Rover Autobiography Ultimate Edition in Romania.

In prezent exista un singur dealer care vinde masini noi MINI in Romania, Automobile Bavaria din Baneasa, potrivit oficialilor BMW Group Romania, importatorul BMW si MINI pe plan local. La nivel national exista totusi mai multe puncte de service pentru MINI.

Astfel, Motor AG va fi al doilea dealer de masini noi MINI din Romania.

Afacerea lui Prodanel s-a extins puternic in ultima perioada. Initial el controla Motor AG, dealer BMW din Pitesti inagurat pe 27 noiembrie 2008. A urmat apoi, la sfarsitul lui 2010, inceperea operatiunilor pentru BMW si in Ramnicu Valcea.

In primavara acestui an Prodanel a inceput oficial activitatea unei noi companii, Brit Motor AG, care comercializeaza masini Jaguar, Land Rover si Range Rover, iar de la 1 iulie 2011 vor demara oficial si activitatile pentru MINI.

Prodanel are planuri de a se extinde si mai mult, inclusiv prin deschiderea unui dealer BMW in Bucuresti, potrivit unei postari pe blogul pe companiei. Astfel, Prodanel ar patrunde in fieful omului de afaceri Michael Schmidt.

In plus, Prodanel vrea si o marca de volum in portofoliu, in viitor.

„Pentru urmatorul an aceasta marca de volum adaugata la portofoliu nu este o prioritate. O sa avem cinci marci premium in portofoliul grupului nostru de companii si aici amintesc de BMW, Jaguar, Land Rover, Range Rover si, de la 1 iulie, vom fi si dealer MINI”, a explicat omul de afaceri argesean.

Lasa un comentariu