Acasa Romania Titi Aur a lansat primul centru mobil de conducere defensiva din Romania, dupa o investitie de 100.000 euro

Titi Aur a lansat primul centru mobil de conducere defensiva din Romania, dupa o investitie de 100.000 euro

de Adrian Mitrea

Masina cu doua volane (sursa - titiaur.ro)

Pilotul Titi Aur, de 10 ori Campion National la Raliu si Viteza in Coasta, a inaugurat primul centru mobil de conducere defensiva din Romania, prin modificarea unei remorci de autotren, cu o investitie de 100.000 euro si doua luni de munca. Titi Aur spune ca afacerea cu Scoala de Conducere Defensiva ii merge bine, mai ales ca doar dintr-un contract cu Petrom castiga peste 700.000 euro.

Centrul mobil are o suprafata utila de 100 metri patrati (mp), dintre care 35 mp sunt dedicati unei sali de curs care poate gazdui pana la 30 de oameni. Spatiul are climatizare, iluminare si generator pentru energie electrica si principalul sau avantaj este ca poate fi dus oriunde. In centrul mobil de conducere defensiva pot fi simulate tamponarea la 15-20 km/h, rasturnarea, precum si pozitia mainilor pe volan si circulatia mainilor pe volan cu testarea timpului de reactie. In centru poate fi transportata si o  masina cu doua volane, pentru controlul derapajelor.

„Din fericire pentru mine foarte multi privati care au auzit, care au inteles sau care au avut membri in familie care au facut curs de conducere defensiva la mine au venit si au platit separat. Acesta este pasul cel mai mare, cand oamenii vin la cursuri nu pentru ca i-a trimis seful ci pentru ca vor si sunt si dispusi sa plateasca pentru asta”, a declarat Titi Aur pentru 0-100.ro.

Pentru o persoana fizica cursul costa 200 euro, iar pentru companii intre 120 si 150 euro, in functie de pachetul ales, potrivit pilotului.

„De un an si jumatate au venit peste 6.000 de oameni si cred ca anul asta vor fi mai multi decat anul trecut. Creste si numarul companiilor care isi scolarizeaza angajatii. Vin companii cu 30 de angajati, cu 200 de oameni. De exemplu, Petrom are 7.000 de oameni pe care-i scolarizeaza in timp”, a spus Titi Aur.

La evenimentul de inaugurare a centrului mobil de conducere defensiva a fost lansata si cartea „Auto Control – tehnici si tactici de conducere defensiva si sportiva” semnata de Norin Pausan si coordonata de Titi Aur.

Lasa un comentariu