Acasa Curiozitati FOTO: Volvo lanseaza editia speciala S80 Executive, cu frigider in bancheta spate si pahare din cristal

FOTO: Volvo lanseaza editia speciala S80 Executive, cu frigider in bancheta spate si pahare din cristal

de Adrian Mitrea

Volvo S80 Executive (sursa - Volvo)

Volvo reimprospateaza limuzina varf de gama S80 cu o editie speciala denumita Executive, iar break-ul V70 primeste pachetul sportiv R-Design. Modelul Volvo S80 Executive poate fi echipat cu frigider integrat in bancheta din spate, acesta fiind dotat standard cu un set de pahare suedeze din cristal, iar V70 R-Design poate fi dotat cu orice motorizare, in pofida aspectului de masina sportiva.

S80 Executive este primul model Volvo care are partea superioara a bordului imbracata in piele. Alte dotari aduse in plus de editia speciala sunt scaune ventilate si cu masaj, fete de usi imbracate in piele si un ceas analog integrat in bord. Prima generatie Volvo S80 a fost lansata in 1998, iar cea de-a doua, aflata si in prezent pe piata, a aparut in 2006.

click aici pentru galeria foto cu Volvo S80 Executive

Volvo V70 R-Design are semnalizari cu LED in oglinzi, jante speciale de 18 inch (Ixion) si piele neagra cu inscriptii specifice. Chiar daca are un design sportiv, masina poate avea sub capota orice motor, inclusiv cel mai ecologic propulsor Volvo, turbo diesel de 1,6 litri (DRIVe), care emite 119 grame de dioxid de carbon pe kilometru. Primul Volvo V70 a fost lansat in 1997, ca urmas al lui Volvo 850, a doua generatie a fost lansata in anul 2000, iar cea de-a treia (actuala) a aparut in 2007.

Amebele masini sunt echipate cu sistem de infotainment Volvo Sensus, cu ecran de 5 inch sau 7 inch.

click aici pentru galeria foto cu Volvo V70 R-Design

Volvo V70 R-Design (sursa - Volvo)

Lasa un comentariu