Acasa Revista Presei Revista presei, 2 mai: Peugeot EX1, cel mai rapid model electric pe Nurburgring. Saab ia calea Chinei

Revista presei, 2 mai: Peugeot EX1, cel mai rapid model electric pe Nurburgring. Saab ia calea Chinei

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Conceptul 100% electric Peugeot EX1 a reusit sa doboare timpul stabilit de vehiculele de acest gen pe circuitul de la Nurburgring. Acesta a parcurs cei 20,832 kilometri in 9 minute si o secunda, scrie Automarket.ro.

Subsidiara din Romania a grupului german din domeniul auto Kromberg&Schubert a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 617 milioane de lei (146 mil. euro), cu 27% mai mare fata de nivelul realizat in 2009, a declarat directorul comercial al companiei, Marius Petrica, citat de Ziarul Financiar.

Saab negociaza cu trei producatori de automobile din China, incheierea unui acord de finantare fiind, neoficial, la distanta de doar cateva zile, relateaza masini.ro.

Citroen DS3 sarbatoreste inca un succes: primul model al liniei DS a fost ales „Women’s World Car of the Year 2011” de un juriu format din 14 jurnaliste auto din toata lumea, scrie voom.ro.

Importatorul Harley-Davidson Romania estimeaza ca va vinde in acest an 55-60 de motociclete, cu 10-15 unitati mai multe fata de 2010, a declarat, vineri, directorul de vanzari al partenerului constructorului american, Marcel Chiva, citat de money.ro.

Lasa un comentariu