Acasa Revista Presei Revista presei, 18 apr: RTR, mai important ca Dacia. Fiat ar renunta la Bravo

Revista presei, 18 apr: RTR, mai important ca Dacia. Fiat ar renunta la Bravo

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Lotus nu a primit sprijinul guvernamental scontat. Ese posibil ca in anii care vin, Lotus sa nu mai poata fi capabil sa produca noile modele prezentate la Paris 2010, din cauza lipsei banilor, scrie masini.ro.

Centrul Tehnic de testari auto de la Titu va avea un impact mult mai important in cativa ani decat Dacia in prezent, afirma vicepresedintele Dacia, Constantin Stroe, citat deZiarul Financiar.

Forza Rossa Caffe este prima locatie din Romania si din Sud-Estul Europei care propune clientilor sai combinatii spectaculoase, bazate pe conceptul de coffee design si de gastronomie moleculara, scrie ProMotor.ro.

Seful Fiat, Sergio Marchionne a dat indicii ca marca italiana nu va mai produce un urmas al modelului compact Bravo ci se va reorienta catre zona crossover, relateaza capital.ro.

Mihai Marinescu a terminat pe locul patru prima cursa de Formula 2 de la Silverstone, dupa ce a castigat o pozitie in primul tur, informeaza Automarket.ro.

Potentialul industriei auto din Romania nu a fost inca epuizat, iar dezvoltarea sectorului auto poate fi in continuare sprijinita de autoritati prin masuri fiscale si eliminarea birocratiei, dar si prin echilibrarea raportului intre salarii si nevoile investitorilor, a declarat vicepresedintele Consiliului de Administratie de la Dacia, Constantin Stroe, cu ocazia unui seminar pe tema investitiilor straine din Romania, informeaza Agerpres.

Toyota, cel mai mare constructor auto la nivel mondial, a anuntat ca va reduce la jumatate productia din Japonia, intre 10 mai si 3 iunie, din cauza problemelor pe care le au furnizorii in urma cutremurului devastator din martie, potrivit MEDIAFAX.

Lasa un comentariu