Acasa Chevrolet Lansare esuata pe Facebook pentru Chevrolet Malibu

Lansare esuata pe Facebook pentru Chevrolet Malibu

de Adrian Mitrea

Chevrolet Malibu (sursa - pagina de facebook a Chevrolet)

Chevrolet isi propusese sa lanseze noul Chevrolet Malibu simultan pe Facebook si la Salonul Auto de la Shanghai, pe 19 aprilie, insa prima fotografie cu masina a fost publicata in celebra retea de socializare inca de azi si retrasa ulterior.

„Noul Malibu va face inconjurul globulul si se va deschide catre diversitatea culturilor din intreaga lume in momentul in care Chevrolet il va lansa simultan la Salonul Auto de la Shanghai si pe pagina de Facebook a Chevrolet”, a anuntat producatorul auto american pe 31 martie. Momentul-surpriza era prevazut pentru data de 19 aprilie, ora 03:30 (ora Romaniei), dar ceva s-a intamplat pentru ca masina a fost dezvaluita mai devreme cu cinci zile.

Interior Chevrolet Malibu (sursa - pagina de facebook a Chevrolet)Pare ca poza a fost scapata accidental pe Facebook deoarece acum pagina Chevrolet din reteaua de socializare in speta nu mai afiseaza fotografia de mai sus.

Chevrolet Malibu era pana acum un model era rezervat doar anumitor piete, dar producatorul auto american vrea de aceasta data sa comercializeze masina in 100 de tari. In Europa acest automobil are mari sanse sa vina ca succesor simbolic pentru Chevrolet Epica.

„Indiferent de locul in care va fi vandut – America de Nord, America de Sud, Europa, Asia, Africa sau Australia – Malibu a fost conceput in intregime pentru a raspunde nevoilor clientilor din intreaga lume”, a declarat Susan Docherty, vicepresedinte de vanzari, marketing si servicii post-vanzare in cadrul General Motors (GM), intr-un comunicat de presa.

Chevrolet Malibu va fi disponibil cu o gama globala de motoare puternice, cu patru cilindri si consum redus, impreuna cu transmisii cu sase viteze.

„Noul Malibu este primul model de clasa medie al Chevrolet care va fi vandut la nivel global. Acesta va fi vandut in aproape 100 de tari de pe sase continente si va fi construit in mai multe localitati, ce vor include China si doua uzine in Statele Unite”, potrivit Chevrolet.

Interior Chevrolet Malibu (sursa - pagina de facebook a Chevrolet)In 2010, Chevrolet Malibu a fost cel mai bine vandut model al Chevrolet si al GM, cu aproape 200.000 de unitati livrate.

Chevrolet, cea mai mare marca a GM, se afla in mijlocul unui proces de lansare a unei familii globale de autovehicule cu consum scazut de carburant, care include modelele Cruze, Volt, Sonic/Aveo, Spark si Malibu. Aceste noi autovehicule concureaza in cele mai mari patru segmente ale pietei auto globale, acoperind 54% din numarul total de vanzari din 2010, excluzand modelele de lux, spune GM.

Anul trecut Chevrolet a vandut 4,26 milioane de autovehicule in intreaga lume. In medie a fost vandut un autovehicul la fiecare 7,4 secunde.

Numele Chevrolet Malibu dateaza din 1964, iar generatia care va fi lansata in curand va fi a 8-a.

comenteaza pe gmclub

Lasa un comentariu