Acasa Opel Noul Opel Astra GTC, scapat pe Facebook

Noul Opel Astra GTC, scapat pe Facebook

de Adrian Mitrea

Opel Astra GTC 2012 (sursa - Facebook)

A doua generatie a Opel Astra GTC a aparut pe Facebook, masina fiind surprinsa complet necamuflata de aparatele de fotografiat. Debutul pe piata este asteptat in acest an, la sfarsit.

Opel a prezentat la Salonul Auto de la Paris din 2010 (2-17 octombrie) un concept, denumit Opel GTC Paris, prin care prefigura cum va arata noul Opel Astra GTC.

Conceptul GTC Paris are 4,46 metri lungime si ofera spatiu pentru cinci pasageri. Motorul este de 2 litri, turbo pe benzina, de 213 kW/290 Cai Putere, asociat unei cutii de viteze manuala cu sase trepte si tehnologiei Stop&Start, care opreste automat propulsorul cand masina sta pe loc la semafor sau in aglomeratie si il reporneste cand soferul intenioneaza sa demareze (la eliberarea pedalei de frana la masinile automate si la apasarea ambreiajului la vehiculele cu transimisii manuale).

Asa cum era de asteptat, varianta de productie a Opel Astra GTC este foarte apropiata de designul conceptului din care deriva. Mai mult ca sigur specificatiile tehnice succinte de mai sus se vor regasi si pe masina de serie care va fi lansata, cel mai probabil, la sfarsitul acestui an.

comenteaza pe gmclub

 

Lasa un comentariu