Acasa Revista Presei Revista presei, 15 mar: Combustibilii eco, mai ieftini. Profit record pentru Skoda

Revista presei, 15 mar: Combustibilii eco, mai ieftini. Profit record pentru Skoda

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Combustibilii ecologici vor deveni mai ieftini in Uniunea Europeana (UE), iar diferenta de pret dintre benzina si motorina se va reduce, potrivit unui proiect al Comisiei Europene (CE) de reforma a taxarii in sistemul energetic comunitar, scrie MEDIAFAX.

Constructorul auto ceh Skoda Auto AS, divizie a grupului auto german Volkswagen AG, a anuntat luni ca in 2010 profitul sau net s-a triplat pana la 349 milioane de euro, de la 110 milioane de euro in 2009, in conditiile in care societatea a vandut un numar record de autovehicule, relateaza capital.ro.

Sergio Marchionne, directorul executiv Fiat, a decis ca noul 500 Coupe Zagato sa intre in productia de serie. Acesta va fi produs intr-un numar limitat de exemplare in uzina din Mexic, scrie Automarket.ro.

Tata Motors a anuntat ca intentioneaza sa produca in serie pentru Europa un automobil derivat din conceptul de clasa mini Pixel prezentat recent la salonul de la Geneva, scriu britanicii de la Autocar, informatie preluata de HotNews.ro.

La sfarsitul anului trecut, erau inmatriculate in Romania 4,3 milioane de autoturisme, potrivit datelor Politiei. Dintre acestea, mai mult de o treime au o varsta mai mare de zece ani iar 17% sunt mai vechi de 20 de ani. MONEY.ro va arata unde sunt cele mai multe rable din Romania.

Lasa un comentariu