Acasa Revista Presei Revista presei, 11 mar: Angajat Chrysler, demis ca a injurat pe Twitter. Nou designer la Pininfarina

Revista presei, 11 mar: Angajat Chrysler, demis ca a injurat pe Twitter. Nou designer la Pininfarina

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Comisia Europeana planuieste „curatirea” completa a strazilor oraselor de autovehicule cu combustibil conventional. Pana in anul 2030, numarul acestora ar urma sa se reduca la jumatate, iar pana cel tarziu in 2050, ele ar putea fi interzise din orase, scrie publicatia germana Handelsblatt, citand dintr-o viitoare propunere a CE inclusa in „Carta Alba a Transportului”, relateaza HotNews.ro.

Dacia, locul IV in Bulgaria la vanzarile de masini noi in primele doua luni din 2011, titreaza capital.ro.

Statul a utilizat si va continua sa utilizeze toate parghiile pe care le are la dispozitie, in cadrul european, pentru a opri cresterea aberanta a preturilor la carburanti, care este insa determinata si de evolutia pretului pe piata internationala, a declarat, joi, premierul Emil Boc, citat de MEDIAFAX.

Pininfarina a anuntat oficial numirea lui Fabio Fillipini in functia de designer general, responsabil pentru trasarea liniilor viitoarelor modele ale carosierului italian, scrie Automarket.ro.

Dupa ce Bentley Continental Supersports Convertible a spulberat recordul de viteza pe gheata, cei de la Audi nu s-au lasat cu una cu doua si au „aruncat” in lupta un Audi RS6. Rezultatul…recordul a fost imbunatatit, potrivit promotor.ro.

Chrysler trece printr-un mini scandal generat de contul sau de Twitter, unde un angajat a injurat in nume propriu soferii din Detroit, scrie voom.ro.

Lasa un comentariu