Acasa Infiniti Infiniti a imbunatatit gama G pentru 2011, iar acum transmisia automata este standard

Infiniti a imbunatatit gama G pentru 2011, iar acum transmisia automata este standard

de Adrian Mitrea

Infiniti G Coupe (sursa - Infiniti)

Infiniti, marca premium a constructorului auto japonez Nissan, a revizuit familia de modele G si acum transmisia automata cu sapte viteze este oferita in echiparea standard, a anuntat producatorul.

Gama G include trei modele: Infiniti G Sedan, Infiniti G Coupe si Infiniti G Cabrio.

Modificarile survenite in 2011 in oferta marcii japoneze vizeaza si tipurile de jante. Un spoiler spate vine standard pentru versiunile Coupe S, iar gama de culori disponibila pe masinile G a fost extinsa. Clientii pot comanda acum si culoarea Malbec Black, oferita pentru prima oara pe cel mai nou model Infiniti, sedanul mediu Infiniti M. Detalii despre schimbarile survenite in oferta Infiniti pentru masinile G poti citi in documentul atasat.

Masinile Infiniti sunt importate in Romania de AutoItalia Group, iar in prezent exista un singur showroom in tara, amplasat in complexul City Gates din Piata Presei Libere din Nordul Capitalei. Showroom-ul a fost inaugurat in martie 2010, desi AutoItalia a inceput sa vanda masini Infiniti inca de la jumatatea anului 2009.

In primul an de prezenta pe piata, 2010, in Romania au fost livrate 48 de masini Infiniti, majoritatea SUV-uri FX (33 exemplare).

In garajul 0-100.ro au fost doua modele Infiniti, G Coupe si EX.

Lasa un comentariu