Acasa Dacia Carre, Renault: Ar fi pierdere de timp sa lucram la un concept Dacia, preferam sa lansam noi modele

Carre, Renault: Ar fi pierdere de timp sa lucram la un concept Dacia, preferam sa lansam noi modele

de Adrian Mitrea

Concept Dacia Duster (sursa - Dacia)

Dacia se concentreaza pe noi modele, urmand sa lanseze un monovolum, o utilitara, noul Logan si noul Logan MCV, a declarat directorul gamei Entry in cadrul Renault, Vincent Carre, intr-o discutie restransa cu presa, la Salonul Auto de la Geneva.

„Toata echipa se concentreaza pe dezvoltarea de noi modele acum. (…) Un concept ar fi pierdere de timp pentru noi”, a spus Carre.

Dacia va lansa in 2012 un monovolum, mai mare decat Logan MCV, si o utilitara mai mare decat Logan VAN. Acest din urma model va iesi din productie anul viitor.

Dupa monovolum si noul vehicul comercial usor, Dacia va lansa noul Logan. Dupa acesta va fi lansata si varianta break a Logan, inlocuitoarea actualului Logan MCV.

Potrivit informatiilor comunicate de oficialii Renault pana acum, noul Logan va fi lansat in 2012.

Intrebat daca noul Logan MCV va fi lansat tot in 2012, Carre a explicat ca n-ar avea sens ca lansarile sa fie concentrate intr-un singur an. Astfel, noul Logan MCV ar putea fi lansat in 2013.

Ipoteza lansarii unui automobil mai mic decat Sandero, vehiculata pana acum in presa, a ramas in asteptare. „Nu este o prioritate pentru noi”, a comentat Carre pe acest subiect.

Un alt model Dacia care asteapta unda verde este Duster Pick-Up.

Lasa un comentariu