Acasa Infiniti Primul Infiniti hibrid costa 59.500 euro in Romania

Primul Infiniti hibrid costa 59.500 euro in Romania

de Radu Preda

Infiniti M35h (sursa - Infiniti)

Sedanul de clasa medie-superioara Infiniti M Hybrid, primul automobil hibrid al marcii premium japoneze detinuta de Nissan, va fi disponibil pe piata romaneasca peste cateva saptamani la un pret de 59.500 euro cu TVA inclusa, a anuntat compania.

Denumit M35h, sedanul hibrid al Infiniti are 364 Cai Putere (CP), accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5,5 secunde si are un consum mediu de 7 litri de benzina/100 km, cu un nivel al emisiilor de dioxid de carbon de 162 g/km.

Hibridul este mai scump cu 1.000 euro fata de versiunea diesel.

Sistemul Direct Response Hybrid de la Infiniti combina un motor V6 de 3,5 litri si 306 CP cu un singur motor electric de 68 CP, intr-o configuratie cu doua ambreiaje.

M35h de la Infiniti este disponibil in doua variante, GT (59.500 euro cu TVA) si GT Premium (65.750 euro cu TVA).

M35h este primul model hibrid care dispune ca dotare standard de un sistem de avertizare sonora a pietonilor (denumit VSP) la viteze reduse, cand ar putea avea loc accidente ca urmare a silentiozitatii masinii.

Toate modelele M35h de la Infiniti sunt echipate cu o directie asistata electric, franare regenerativa, ecran pe tabloul de bord care afiseaza fluxurile de energie.

Infiniti M35h are ca dotari standard: scaune fata premium din piele semi-anilina, incalzite si ventilate, faruri adaptive bi-xenon, scaune reglabile electric, volan incalzit reglabil electric, camera marsarier si senzori de parcare, ornamente din lemn White Ash cu finisaje de culoare argintie si dispozitiv Music Box cu hard-disc, trapa, sistemul cruise control, climatizarea cu reglare separata stanga-dreapta, acces inteligent (fara cheie/keyless) si conectivitate Bluetooth si iPod.

GT Premium are in plus un sistem de navigatie cu hard-disc de 30 GB, cu ecran tactil, grafica 3D si informatii din Ghidul Michelin; climatizare Forest Air; un sistem audio Bose Premium Surround Sound System cu 16 boxe si pachet de siguranta dinamica si preventiva (DSS – Dynamic Safety Shield).

DSS cuprinde sistemul Blind Spot Intervention, cruise control inteligent (ICC – Intelligent Cruise Control), sistemul de avertizare la depasirea benzii (LDW – Lane Departure Warning ) si cel de prevenire a depasirii benzii (LDP – Lane Departure Prevention).

Masinile Infiniti sunt importate in Romania de AutoItalia, iar prezenta marcii premium japoneze a devenit tot mai puternica in Europa si la noi in tara, prin deschiderea de noi showroom-uri. In Romania exista un singur showroom, amplasat in complexul City Gates din Piata Presei Libere.

Lasa un comentariu