Acasa Ferrari Importatorul Ferrari in Romania deschide Ferrari Store in Franta in primavara, cu circa un an intarziere

Importatorul Ferrari in Romania deschide Ferrari Store in Franta in primavara, cu circa un an intarziere

de Adrian Mitrea

Ferrari Store (sursa - 0-100.ro)

Compania Forza Rossa, importatorul Ferrari in Romania, va deschide in primavara acestui an un Ferrari Store in Franta, a declarat directorul de marketing al companiei, Lucian Sonea. Inaugurarea magazinului din Franta a fost astfel decalata cu aproape un an fata de termenul anuntat initial.

Forza Rossa a deschis primul Ferrari Store in Romania in decembrie 2009. Acest magazin, amplasat pe Calea Victoriei din Bucuresti, este deocamdata singurul detinut de Forza Rossa.

La inaugurare, Ion Bazac spunea ca la jumatatea anului 2010 va deschide un Ferrari Store in Franta, pe o suprafata de 100 metri patrati, in urma unei investitii de doua milioane euro.

De atunci si pana in prezent compania a pastrat tacerea pe acest subiect, insa in lunile care urmeaza va avea loc in fine inaugurarea primului Ferrari Store din strainatate controlat de o companie romaneasca. Orasul in care va fi amplasat magazinul este inca necunoscut.

Singurul dealer Ferrari din Romania este controlat de sotii Camelia si Ion Bazac (fost ministru al Sanatatii), prin Forza Rossa Holding, firma inregistrata in Cipru (86,3%). Celalalt actionar al Forza Rossa, cu o detinere de 13,6%, este un cetatean italian, Leo Taroni.

Forza Rossa este, din februarie, si reprezentantul exclusiv al marcii Lotus in Romania, Serbia, Muntenegru si Republica Moldova.

Lasa un comentariu