Acasa Revista Presei Revista presei, 22 feb: Rezultate bune in industria de componente auto. Sezonul F1 incepe mai tarziu

Revista presei, 22 feb: Rezultate bune in industria de componente auto. Sezonul F1 incepe mai tarziu

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Companiile care aprovizioneaza producatorii auto cu piese si subansamble au terminat 2010 cu rezultate mai bune decat sperau, arata un studiu al AT Kearney. Astfel, in cazul a 60% dintre acestea veniturile au crescut anul trecut cu mai mult de 20%. in decembrie 2009, doar 15% dintre furnizori anticipau o evolutie atat de buna, scrie capital.ro.

Vanzarile Dacia din Europa salveaza rezultatele grupului Renault, iar performantele „obraznice” ale marcii romanesti se datoreaza succesului modelelor Sandero si Duster, comenteaza La Tribune, publicatie citata de money.ro.

Marele Premiu al Bahrainului a fost amanat oficial, insa este incert daca va fi reprogramat la finalul anului. Sezonul 2011 al F1 va incepe in 27 martie in Australia, relateaza automarket.ro.

Pagani Huayra este una dintre vedetele jocului Need For Speed Shift 2. Acesta este singurul joc care va permite impatimitilor de masini sa conduca unul dintre cele mai reusite supercaruri ale momentului, potrivit masini.ro.

Politistii constanteni au tras opt focuri de arma pentru a bloca un autoturism care nu oprise la un control de rutina si pe care l-au urmarit in mai multe localitati, acestia solicitand si interventia politistilor de la Serviciul Rutier, informeaza MEDIAFAX.

Lasa un comentariu