Acasa Revista Presei Revista presei, 14 feb: Miss Evelyn, cea mai urmarita reclama auto. BMW vrea monovolum

Revista presei, 14 feb: Miss Evelyn, cea mai urmarita reclama auto. BMW vrea monovolum

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Celebrul designer vestimentar american Ralph Lauren va expune intre 28 aprilie si 28 august in cadrul Muzeului de Arte Decorative din Paris o colectie impresionanta de masini, scrie Automarket.ro.

In ultimii ani, industria auto cunoaste o dinamica deosebita. Constructorul bavarez, cu o traditie in masini cu caracter sportiv, pregateste un van, informeaza Auto Motor und Sport, informatie preluata de money.ro.

Miss Evelyn, reclama la Chevrolet Camaro prezentata la SuperBowl, a devenit cea mai urmarita reclama din toate timpurile cu peste 119 milioane de telespectatori in SUA, titreaza voom.ro.

Opel si Ziarul Financiar au lansat prima reclama interactiva din presa scrisa din Romania, pentru promovarea modelului Opel Movano. Cu ajutorul telefonului mobil, cititorii Ziarul Financiar pot transforma o macheta publicitara intr-un clip video, afland astfel povestea din spatele imaginilor, scrie MEDIAFAX.

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) solicita Ministerului Finantelor Publice introducerea radierii temporare din baza de date gestionata de ANAF pentru vehiculele rutiere comerciale in cazul in care sunt imobilizate sau neutilizate pentru perioade mai mari de o luna, informeaza HotNews.ro.

Administratorul firmei Evo 10 Motors, Claudiu Micu, fost dealer al marcilor Mitsubishi, Land Rover si Jaguar, a fost arestat preventiv la inceputul acestei luni pentru 29 de zile sub acuzarea de inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata, relateaza Ziarul Financiar.

Un Volkswagen Phaeton, de 100.000 de euro, care a fost declarat furat in Austria in urma cu doua saptamani, a fost descoperit intr-un garaj din Petrosani, transmite Austriantimes.at, informatie preluata de capital.ro.

Odata la 3 zile, un bucurestean este spulberat pe o trecere de pietoni. Vinovati sunt soferii care nu acorda prioritate. Inconstienta la fel ca imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt socante, potrivit antena3.ro.

Lasa un comentariu