Acasa Revista Presei Revista presei, 9 feb: O noua criza paste industria auto. Lista celor mai putin fiabile masini uzate

Revista presei, 9 feb: O noua criza paste industria auto. Lista celor mai putin fiabile masini uzate

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Coridorul IV paneuropean, obiectivul prioritar al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii in urmatorii ani, ar putea fi gata in totalitate abia peste un deceniu, in conditiile in care tronsonul Sibiu-Pitesti inca sta sub semnul intrebarii, scrie MEDIAFAX.

Reducerea numarului de angajati ai a capacitatilor de productie ale furnizorilor pune la grea incercare industria auto. Uzine importante de pe toate continentele au fost fortate sa intrerupa temporar lucrul, informeaza capital.ro.

Vanzarile Logan in Rusia au crescut cu 58% in ianuarie, de la 3.092 unitati in urma cu un an la 4.900 unitati, sub avansul de 72% al pietei, de la 74.002 automobile la 127.564, relateaza money.ro.

Nemtii de la TUV au facut o lista a celor mai putin fiabile automobile testate in 2010. De data aceasta, Dacia Logan se claseaza si ea in „top”, fiind pe locul sase de la coada in materie de fiabilitate pentru vehiculele cu o vechime de 2-3 ani, potrivit Automarket.ro.

Lasa un comentariu