Acasa Revista Presei Revista presei, 28 ian: BMW se gandeste la M3 break. 50 angajari pe saptamana la Ford Craiova

Revista presei, 28 ian: BMW se gandeste la M3 break. 50 angajari pe saptamana la Ford Craiova

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Potrivit unor surse, BMW ia in considerare serios dezvoltarea unei versiuni Touring a lui M3 E92. Respectivul model s-ar lupta cu Audi RS4 Avant si ar putea da nastere lui Mercedes-Benz C63 AMG Estate, scrie Automarket.ro.

Taxa de prima inmatriculare nu incalca legislatia europeana doar fiindca pe piata nationala exista vehicule echivalente anterior introducerii taxei, care nu au fost supuse platii acesteia, insa taxa trebuie redusa pe cat posibil si grila de calcul trebuie sa tina cont de cat mai multi factori care afecteaza deprecierea, sunt cateva din raspunsurile avocatului Curtii Europene de Justitie la o cerere facuta de Tribunalul Sibiu pornind de la cazul unui roman care sustine ca taxa auto aplicata la noi contravine „vadit” normelor europene, informeaza HotNews.ro.

50 de angajari pe saptamana la Ford, titreaza capital.ro.

Seful celui mai mare dealer Iveco: vanzarile de camioane grele se vor dubla anul acesta, scrie Ziarul Financiar.

Dupa ce l-a convins pe Alain Prost sa conduca Dusterul la Trofeul Andros, Dacia pregateste o noua lovitura de imagine: un Duster de 850 de cai putere ar putea fi pregatit pentru cursa Pikes Peak International Hill Climb de anul acesta, scrie leblogauto.com, informatie preluata de money.ro.

Lasa un comentariu