Acasa Honda Asa arata Honda Accord facelift. In Romania din toamna

Asa arata Honda Accord facelift. In Romania din toamna

de Adrian Mitrea

Honda Accord facelift 2011 (sursa - Honda)

Honda prezinta o versiune restilizata (facelift) a limuzinei Accord in martie, la Salonul Auto de la Geneva, masina ce va ajunge si in Romania in toamna, cel mai probabil in luna noiembrie.

Actualul Accord reprezinta a opta generatie a modelului, care are o traditie din 1976. Masina aflata in prezent la vanzare se afla pe piata din 2008, neavand modificari de atunci si pana acum. Cum era de asteptat, la un interval de trei ani de la lansarea initiala, a opta generatie Accord primeste acest facelift.

Varianta restilizata a Accord vine cu mici retusuri stilistice interioare si exterioare, un nivel de emisii poluante mai mic si noi setari pentru o manevrabilitate mai buna.

Honda Accord Type S 2011 (sursa - Honda)De asemenea, este introdusa si o versiune Type S, cu exterior si interior speciale.

Accord facelift este si mai silentios decat modelul pe care-l inlocuieste. Pentru aceasta a fost folosita spuma de inalta densitate pe dedesubtul capotei si in zona bordului. In plus, masina are o antifonare mai buna a podelei si luneta e cu 0,9 mm mai groasa.

O alta noutate consta in introducerea farurilor pentru viraj, integrate in blocurile optice fata. Acestea trimit un fascicul de lumina in directia in care soferul vireaza, pentru a spori vizibilitatea.

Un asistent pentru faza lunga vine standard pentru masini echipate cu faruri bixenon. Sistemul consta intr-o camera video montata pe parbriz, in spatele oglinzii retrovizoare centrale, care stinge automat faza lunga daca detecteaza luminile altor masini in fata si o reaprinde cand drumul devine din nou liber. Astfel, soferul se poae concentra mai bine la condus.

Potrvit declaratiilor anterioare ale oficialilor Honda Trading Romania, Accord facelift va fi lansat in Romania in toamna, cel mai probabil in luna noiembrie. Pana atunci, in februarie, va fi lansata o editie speciala Honda Civic GT, iar in martie va fi introdusa la vanzare o versiune restilizata a modelului de clasa mica Jazz.

Interior Honda Accord Type S 2011 (sursa - Honda)

Lasa un comentariu