Acasa Revista Presei Revista presei, 13 ian: Preturile combustibililor, +15% in 2010. Anvelopele de iarna ajuta Continental

Revista presei, 13 ian: Preturile combustibililor, +15% in 2010. Anvelopele de iarna ajuta Continental

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Presedintele Consiliului Concurentei: Poate fi imoral, dar nu ilegal, ca Petrom sa vanda la pretul cel mai mare pe care il poate obtine pe piata, chiar daca plateste o redeventa foarte mica, scrie HotNews.ro.

Un BMW detine in continuare recordul mondial de viteza pentru automobile alimentate cu GPL. De data aceasta, vorbim de un M5 E60 cu doua compresoare mecanice realizat de G-Power, potrivit Automatket.ro.

Producatorul german de componente auto Continental, prezent si in Romania, a obtinut anul trecut venituri mai mari de 25,5 miliarde de euro, peste estimarile initiale, dupa ce iarna aspra din Europa a dus la cresterea vanzarilor de anvelope de iarna, relateaza wall-street.ro.

Combustibilii s-au scumpit cu aproape 3% in decembrie, astfel ca preturile au urcat anul trecut cu peste 15%, dupa ce in 2009 au fost majorate cu 13%, iar Guvernul a decis ca aceste cheltuieli sunt nedeductibile si in 2011, informeaza MEDIAFAX.

Polonia are in prezent in constructie de aproape trei ori mai multi kilometri de autostrada decat Romania, scrie Ziarul Financiar.

Lasa un comentariu