Acasa Revista Presei Revista presei, 10 ian: Protest al taximetristilor din cauza scumpirii carburantilor. Tragedie in Dakar

Revista presei, 10 ian: Protest al taximetristilor din cauza scumpirii carburantilor. Tragedie in Dakar

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Compania germana de cercetare de piata Bahr&Fess a realizat un studiu prin care arata gradul de devalorizare a masinilor dupa patru ani de utilizare. Practic, cei care au cumparat recent o masina noua, pot vedea cu aproximatie cam cati bani mai pot lua pe ea peste patru ani, scrie incont.ro.

Ferrari lucreaza la o tehnologie care va adapta dinamica masinii in functie de starea fizica si psihica a soferului, titreaza HotNews.ro.

Un studiu realizat de curand arata care sunt cele mai aglomerate metropole europene, iar capitala Romaniei nu este printre ele. Dar asta nu pentru ca Bucuresti nu ar fi un oras aglomerat ci pentru ca studiul nu a inclus si capitala tarii noastre, potrivit capital.ro.

Oficialii Dakar 2011 au anuntat decesul a doua persoane care faceau parte din staff-ul de organizare al competitiei, scrie Automarket.ro.

Taximetristii nu vor mai cumpara carburanti, joi, in semn de protest fata de cresterea preturilor, informeaza antena3.ro.

Lasa un comentariu