Acasa Media VIDEO: Filmul documentar „Revenge of the Electric Car” se lanseaza in 2011. Iata trailerul

VIDEO: Filmul documentar „Revenge of the Electric Car” se lanseaza in 2011. Iata trailerul

de Adrian Mitrea

Filmari la Revenge of the Electric Car (sursa - revengeoftheelectriccar.com)

Echipa care a lansat, in 2006, filmul documentar “Who killed the Electric Car?” (Cine a ucis Masina Electrica?), in frunte cu regizorul Chris Paine, va lansa in 2011 un nou documentar, intitulat “Revenge of the Electric Car” (Razbunarea Masinii Electrice). A aparut si primul trailer, care promite un film interesant.

Daca primul film (Who killed the Electric Car?) a avut ca tema dezvaluirea misterelor care au stat in spatele deciziei General Motors (GM) de a opri proiectul de masina electrica EV1, noua productie cinematografica vine sa arate cum renaste automobilul electric dupa nici zece ani dupa ce a fost ingropat.

Desi a criticat dur GM in primul film, Paine si echipa au fost invitati sa filmeze in uzina Hamtramck pe care compania o detine in Detroit, unde produce automobilul Chevrolet Volt – model electric cu generator pe benzina. Alte figuri importante din proaspat formata industrie a masinilor electrice apar in film: Elon Musk (seful Tesla Motors) si Carlos Ghosn (seful Aliantei Renault-Nissan).

Lasa un comentariu