Acasa Mercedes-Benz Prototipul unui Mercedes-Benz Clasa C Coupe, surprins necamuflat

Prototipul unui Mercedes-Benz Clasa C Coupe, surprins necamuflat

de Adrian Mitrea

Mercedes-Benz Clasa C Coupe (sursa - autoblog.com)

Prototipul unui Mercedes-Benz Clasa C Coupe, model ce va fi lansat pe piata anul viitor, a fost surprins necamuflat, deconspirand astfel surpriza pe care o pregatea constructorul auto pentru la anul.

Ca un coupe bazat pe Clasa C va intra in productie in 2011 nu mai reprezinta nicio noutate deoarece a existat un anunt oficial al Mercedes-Benz in acest sens inca de la sfarsitul lunii martie din acest an. Nu se stia insa cum va arata exact noul model.

Din fotografiile spion publicate de autoblog.com reiese ca masina va adopta faruri schimbate, la fel ca cele pe care le va avea intreaga familie de modele Clasa C (break, sedan) din 2011, in urma unei restilizari (facelift).

Proiectoarele de ceata sunt cate doua pe fiecare parte. Presa auto internationala scrie (pe baza unor fotografii spion mai vechi) ca interiorul Clasa C Coupe va fi putin mai modern decat la actualele Clasa C sedan si Estate.

Modelul Clasa C Coupe va concura cu BMW Seria 3 Coupe, Audi A5 si Infiniti G Coupe. Masina va fi produsa in uzina Mercedes-Benz de la Bremen, Germania, alaturi de celelalte trei modele construite pe platforma Clasa C: Clasa C Sedan, Clasa C Estate (break) si SUV-ul GLK.

Bremen devine astfel principalul centru de productie al masinilor de clasa compacta de la Mercedes-Benz.

Noua generatie de masini din gama Clasa C vor intra in productie in 2014, tot la Bremen, potrivit Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz Clasa C Coupe (sursa - autoblog.com)

Lasa un comentariu