Acasa Revista Presei Revista presei, 24 noi: Ford are 7 furnizori la Craiova. Un print saudit a cumparat 1% din GM

Revista presei, 24 noi: Ford are 7 furnizori la Craiova. Un print saudit a cumparat 1% din GM

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Numarul de furnizori prezenti pe platforma industriala Ford de la Craiova a ajuns la sapte la finele lunii noiembrie, in crestere fa]a de trei la mijlocul acestui an potrivit declaratiilor lui Dionisio Campos, presedintele Ford Romania in cadrul conferintei Auto Romania, scrie Ziarul Financiar.

Revenirea la bursa a celor de la GM l-a determinat pe un print saudit sa cumpere, cu 500 de milioane de dolari, actiuni care totalizeaza 1% din activele companiei americane, relateaza automarket.ro.

Marci auto precum Chevrolet si Skoda au in Romania cote de piata mult mai mari, in comparatie cu intreaga Europa, iar alte marci au cote mult mai mici pe piata noastra, unde brand-uri precum Mini sau Alfa Romeo au cote chiar si de zece ori mai scazute la noi, in comparatie cu intreaga Europa. Destule brand-uri auto straine au cote mici in Romania si pentru ca avem o piata unde Dacia domina, avand 33% din totalul vanzarilor de masini noi in 2010, in timp ce Volkswagen este lider in Europa, cu o cota de doar 11%, informeaza HotNews.ro.

Dezvoltatorii centrului comercial Grand Arena din sudul Bucurestiului au „raspuns” competitiei venite din partea mallului Sun Plaza din apropiere prin amenajarea unor spatii de joaca noi pentru copii, deschiderea unui centru de piese si service pentru masini Norauto, iar in 7 decembrie este programata inaugurarea celui de-al doilea magazin de articole sportive Decathlon din Bucuresti, potrivit MEDIAFAX.

Lasa un comentariu