Acasa MINI MINI Countryman are instalatie audio de la Harman Kardon

MINI Countryman are instalatie audio de la Harman Kardon

de Costea Arsene

Interior Mini Countryman (sursa - Mini)

Cel mai nou membru al gamei MINI, Countryman, lansat in Romania in septembrie 2010, va fi echipat cu sisteme audio marca Harman Kardon, potrivit unui comunicat al furnizorului de sunet.

De altfel, producatorul american Harman este singurul furnizor de sisteme audio pentru toate modelele MINI.

„Suntem incantati de faptul ca Grupul BMW ne-a ales pe noi, inca o data, pentru echiparea lui MINI Countryman”, a declarat copresedintele diviziei auto si responsabilul tehnologic al Harman, Sachin Lawande.

Acustica din interiorul lui MINI Countryman a fost realizata prin intermediul software-ului detinut de Harman, cunoscut sub numele de AuroVox.

Sistemul audio de la Harman este compus din zece difuzoare (patru tweetere pentru inalte, doua subwoofere pentru bas amplasate sub scaunul soferului si al pasagerului din dreapta si alte patru difuzoare pentru unde medii, pozitionate in usi.

La toate acestea se adauga un amplificator de 400 de Wati.

Harman concepe, produce si distribuie o gama larga de solutii de sunet, informationale si de distractie pentru pietele auto, de consum si profesionale. Acestea sunt comercializate sub denumirea unor branduri cum sunt AKG, Harman Kardon, Infinity, JBL, Lexicon sau Mark Levinson.

In prezent, mai mult de 20 de milioane de automobile sunt echipate cu sisteme audio de la Harman.

Lasa un comentariu