Acasa Romania Volvo V60 are preturi cuprinse intre 29.760 si 47.616 euro in Romania, inclusiv TVA

Volvo V60 are preturi cuprinse intre 29.760 si 47.616 euro in Romania, inclusiv TVA

de Adrian Mitrea

Volvo V60 (sursa - Volvo)

Volvo V60, versiunea de caroserie break a modelului S60, poate fi comandata in Romania la preturi cuprinse intre 29.760 si 47.616 euro, inclusiv TVA, a anuntat importatorul automobilelor Volvo in Romania, EIT-Forum Auto.

In total, V60 este disponibil la vanzare in cinci versiuni: Basic, Kinetic, Momentum, Summum si R-Design. La acestea se pot adauga dotari optionale in functie de preferintele fiecarui client. De aici poate fi descarcata o lista completa cu echipari pentru V60.

Indicativul „V” marcheaza variantele break ale modelelor Volvo, iar despre V60 Volvo spune ca este mai degraba un coupe decat un break”, datorita liniilor sale dinamice.

click aici pentru galeria foto

Volvo V60 este disponibil cu doua tipuri de sasiu: Dinamic si Touring. Pe langa cele doua tipuri de sasiu disponibile, Volvo ofera si un sistem optional de control al dinamicii masinii, denumit FOUR-C (Continously Controlled Chassis Concept sau Sasiu Controlabil Permanent).

Softul care gestioneaza sistemul de tractiune 4×4 (AWD) – pe versiunile echipate cu asa ceva – a fost modificat pentru a exploata si mai mult latura sportiva a masinii.

V60 dispune de o tehnologie (denumita Corner Traction Control) care franeaza roata din fata de pe interiorul virajului si transmite mai multa putere rotii din exterior, permitand astfel reactii mai ferme pe curbe.

Sistemul City Safety este standard. Acesta permite masinii sa franeze brusc daca viteza de deplasare este mai mica de 30 de kilometri pe ora, iar soferul nu reactioneaza pentru a evita o coliziune iminenta cu masina din fata.

Volvo V60 este disponibil cu motorizarile revizuite de la Volvo, iar cele disponibile in Romania sunt trecute in lista de mai jos.

Preturi Volvo V60 (sursa - EIT-Forum Auto)

Lasa un comentariu