Acasa Revista Presei Revista presei, 8 noi: Pret record pentru petrol. Toyota a ajuns la 20 mil. masini livrate in Europa

Revista presei, 8 noi: Pret record pentru petrol. Toyota a ajuns la 20 mil. masini livrate in Europa

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Pretul petrolului a atins vineri un maxim al ultimilor doi ani, de peste 87 dolari pe baril, dupa ce noul program de stimulare economica aprobat de Rezerva Federala americana (Fed) a sporit interesul investitorilor pentru plasamente la bursele de marfuri, informeaza MEDIAFAX.

Guvernatorul BNR: Cred ca starea economiei se va imbunatati substantial daca se investeste mai mult in infrastructura, titreaza capital.ro.

Echiparea obligatorie a autoturismelor cu anvelope de iarna, despre care apar tot mai multe mesaje ca ar deveni realitate, ar reprezenta peste noapte un business de peste un miliard de euro pentru dealerii si importatorii de anvelope. Ca si in cazul altor ordonante de urgenta sau proiecte de lege, informatiile de la Guvern apar de-abia pe ultima suta de metri, scrie Ziarul Financiar.

Constructorul japonez Toyota a livrat in Europa automobilul cu numarul 20 de milioane. Frumoasa suma a fost atinsa la 50 de ani de la debutul niponilor pe piata de pe Batranul Continent, potrivit automarket.ro.

Un autovehicul care apartine fortelor americane a fost implicat intr-un accident rutier care a avut loc pe DN 2A, in apropiere de localitatea constanteana Nicolae Balcescu, relateaza antena3.ro.

Lasa un comentariu